Wie ben ik?

Mijn naam is Caroline Tinga, getrouwd en moeder van 2 lieve pubers. Afgelopen 25 jaar ben ik werkzaam geweest als doktersassistente in verschillende praktijken. Tijdens een flinke burn-out een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met Energiewerk bij een Energetisch Therapeut. Ik merkte dat dit mij zoveel meer bracht dan een bezoek aan een psycholoog. Hierdoor raakte ik enorm geïnspireerd en merkte ik dat ik hier meer van wilde weten. Toen Reiki op mijn pad kwam voelde ik dan ook dat dit de eerste stap was voor mij om hier verder kennis mee te maken.

Reiki is een hele fijne liefdevolle energie die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert, ze brengt rust in het hoofd, geeft ontspanning en verwijdert blokkades waardoor de energie weer gaat stromen. Inmiddels werk ik nu zo'n 3 jaar dagelijks met haar zowel bij mezelf als mijn gezin en bij mensen die ik onderweg op mijn pad tegen kwam. Door de verdere verdieping in Reiki kwam ik op het pad van Holistisch Therapeut. Deze opleiding voelt als een verlengstuk van mijn vroegere werk als doktersassistente, waar ik het zo fijn vond om mensen te helpen en eigen spreekuurtjes te hebben. Toch was er ook altijd tijdsdruk, bij mijn werk als Holistisch Therapeut/Coach is deze druk er niet. Ik mag echt de tijd nemen en samen met jou doorvoelen wat je nodig hebt. 

 

Mijn werkwijze

Bij Lavendel Tijd is een moment echt helemaal voor jou, waar ik met aandacht, liefde en zachtheid jou begeleid in datgene waar je tegen aan loopt. Ik bied hierbij een combinatie aan van Reiki en Coaching. Omdat ik intuïtief werk zal ik tijdens de sessie samen met jou bepalen welke vorm van therapie/coaching ik in zal zetten. Dit kan door middel van bv een Sedonamethode of EFT zijn (loslaat-techniek), een Opstelling om beter inzicht te krijgen in een situatie of combineer ik Reiki met een Klankschaalsessie of Edelsteentherapie. Ook maak ik gebruik van Remedies en Inzichtskaarten om je te ondersteunen tijdens het proces. 

We starten altijd met een korte intake en een fijn kopje thee om even te landen en te weten waar je nu staat in het proces. Waarna ik samen met jou onderzoek wat er nodig is om weer in jouw eigen prachtige kracht te komen. Voel je welkom lieve vrouw!

 

Investering Bij Lavendel Tijd duur 75-90 minuten, dit is inclusief korte intake en nagesprek E 75,00 

 

Het is ook mogelijk om Reiki op afstand te ontvangen, als een bezoek aan mijn praktijk door omstandigheden niet haalbaar is. De Reiki energie werkt op afstand net zo krachtig en helend als wanneer je het in de praktijk ontvangt. Hierbij zoek je fijn plekje thuis op de bank of liggend op bed met een dekentje en zal ik op je af stemmen, zodat de Reiki energie haar werk kan doen en je kan geven wat je op dat moment nodig hebt.

 

Investering Reiki op afstand duur 30 min, dit is inclusief inzichtskaart na afloop van de sessie E 40,00

 

Wil je graag kennismaken met mij en Praktijk Bij Lavendel stuur dan een mailtje naar praktijkbijlavendel@outlook.com of via een DM berichtje op Instagram @praktijkbijlavendel dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Tot ziens Bij Lavendel, Liefs Caroline